mazuin's FotoPage

By: awiendy andaman

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  >  >>]    [Archive]
Tuesday, 25-Nov-2008 07:25 Email | Share | | Bookmark
my weekly event

 
 
 
View all 11 photos...

sebelum

selepas...

dan seterusnya sedikit gambar yg awien sempat ambik..





satu lagi pengantin..

die buat lain sikit dari majlis kawin melayu...die buat dinner saje sbb die kawin ngan
orang cine mualaf...




ini saje untuk mggu n heheh...

sebarang pertanyaan untuk majlis perkahwinan dan solekan
pakej perkahwinan sile hubungi


019 - 7082011 awien
012 - 7469926 zam

atau datang sendiri ke butik Studio Ilham Kreatif
di Taman Casuarina Scientex Pasir Gudang


Friday, 21-Nov-2008 02:59 Email | Share | | Bookmark
event..

 
 
 
View all 6 photos...
15 november make up dinner

sebelum

selepas...

harap dewi berpuas hati

16 november make up untuk majlis bertandang di air biru PG

iss & yana


yana sebelum make up

dan selepas di make up kan

awien selitkan sedikit gambar mereka pada hari majlis ...






kepada iss & yana awien ucapkan tahniah dan semoga berkekalan ke akhir hayat amin...


Tuesday, 4-Nov-2008 06:12 Email | Share | | Bookmark
make up dinner

before
after
 
View all 6 photos...
[b]adik n xde tema ... variety saje.. so ape yg saye buat hanye cukur sikit kening die yg lebat sangat
so inilah hasilnya sebelum dan selepas di make up




jom tengok inai tangan yang SIK sediakan...



Friday, 24-Oct-2008 06:58 Email | Share | | Bookmark
Trial make up

 
roses chair
zebra chair
View all 7 photos...
[b]banyak kali make up tapi di sebabkan terlupa nak snap so x dapat saye nak share ..
tapi xpe pasni saye akan cube igt2 selalu nak snap dan bolehlah share ngan kawan2
bulan n je dah start mcm2 job ikut pasang pelamin dan make up utk tunang, dinner, kawin..
seronok buat keje nih.. yg paling best bile orang puas hati ngan keje kite..

ikut pasang pelamin jadi cantik orang puji hilang rase penat..
bile make up pon mcm 2.. utk satu sesi make up mase yg mmg tetap utk complete dlm
2 jam .. tanyelah sape pon... boleh siap kurang dari 2 jam tapi tanpa eksesori hanye
make up sajelah

kat sini saye nak kongsi jugak gamba eksesori dan baju baru SIK (Studio Ilham Kreatif)




Thursday, 9-Oct-2008 09:12 Email | Share | | Bookmark
make over

be 4
after
 


[<<  <  [1]  2  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net